Nova edició dels Tastets Surrealistes a Figueres
Les jornades s’inauguren avui amb un acte públic i duraran tot un mes
La cinquena edició dels Tastets Surrealistes de Figueres, la ruta que uneix gastronomia i Dalí a la ciutat, s’inaugura avui amb un acte públic (de 19 h a 21 h) a la plaça Gala-Salvador Dalí. A la mateixa plaça es podrà degustar qualsevol tastet surrealista dels 22 restaurants participants, maridat amb cervesa Inèdit per 3 euros el tiquet (el preu inclou dos tastets surrealistes i una copa Inèdit), i hi haurà una actuació dels Pinocchio. Aquestes jornades gastrosurrealistes, que tenen el patrocini d’Estrella Damm i el suport de la Fundació Gala-Salvador Dalí, s’allargaran fins al 15 de juliol. Durant un mes els restaurants adherits proposaran plats d’inspiració daliniana amb el format habitual de sis tastets maridats amb cervesa Inèdit Damm. En aquesta edició i amb l’objectiu que els millors restaurants de la ciutat puguin participar-hi amb els seus millors productes i qualitat, s’augmenta el preu màxim dels menús, de manera que oscil·laran entre els 15 i els 25 euros.
“La fórmula de l’èxit està definida i seguim el mateix camí, amb ànims de perfeccionar-lo”, va explicar el regidor de Fires i Mercats, Jordi Masquef, en la presentació d’aquesta nova edició. Per la seva banda, el gerent de Comerç Figueres, Carles Tubert, explica que després de l’èxit de l’edició anterior, en què es va arribar als 6.100 menús servits, és molt positiu que enguany es tornin a adherir a la iniciativa establiments de llarga tradició i també nous locals que han obert les portes recentment. Els restaurants d’aquesta edició són: Bon Retorn, Cal Músic, Can Modest, Coordenades, Dynàmic, El Pati, El Vermut, Granada Vins, Hotel Duran Restaurant, Hotel Pirineos Pelegrí, Hotel Ronda, Jamón 100%, La Queixalada, La Quinta Forca, Moma33, Montserrat Càtering, Motel Empordà, Nou Imperial, Nou Saboya, Pa Volador, Rincón Cubano i Trànsit.