Economia

Tancament sense previ avís de Càtering Catar de Mollet

L’acomiadament dels 34 treballadors ha deixat la plantilla al carrer per sorpresa

El sindicat UGT ha denunciat públicament que l’empresa Central de Cuinats Catar, de Mollet del Vallès, especialitzada en cuina preparada per a esdeveniments i càtering, ha tancat sense previ avís i ha acomiadat els 34 treballadors “sense cap comunicació oficial”. Segons assenyala el sindicat en un comunicat, diumenge a la tarda els treballadors van ser informats que els propietaris havien retirat de l’empresa gran part de la maquinària i dilluns al matí la inspecció de Treball va personar-se a les instal·lacions a petició de la UGT.

Alhora, la plantilla adverteix que les cambres frigorífiques de l’empresa són plenes de menjar sense garantir cap control sanitari. Els treballadors recorden que el tancament de l’empresa s’ha produït mentre estaven pendents de pagament les nòmines del juliol. Per tot plegat, la plantilla s’ha mobilitzat a les portes de la companyia en senyal de protesta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia