Els pollastres a l'escorxador
Quan els pollastres vius arriben a l'escorxador, comença tot el procés. Primer de tot passen per una sala on es pengen a la cadena de sacrifici i se'ls atordeix. La màquina els deixa adormits i llavors ja se'ls pot sacrificar tallant-los la vena aorta. Un cop culminat el procés de dessagnament se'ls passa a una sala on s'escalden amb l'objectiu d'obrir els porus per facilitar la feina de treure'ls les plomes amb aigua calenta a 50ºC. Quan se'ls ha extret les plomes passen per una màquina que els obre l'abdomen i els treu les vísceres. Després passen per un túnel de refredament amb un transportador i, quan surten, se seleccionen segons el pes i la mida. Finalment s'etiqueten i s'encaixen i es posen en unes càmeres de refredament ràpid. El procés culmina quan ja estan apunt per distribuir-se. Alimentbarna té una cartera de clients àmplia que li permet treballar a Catalunya, Balears i França pel que fa al producte fresc, amplia el destí si es tracta de producte congelat, ja que llavors l'envia sobretot a l'Estat espanyol, França, Bèlgica, Holanda, Itàlia i Mònaco. Però a part d'això, l'empresa de Montcada i Reixac també elabora menjar precuinat com hamburgueses, canelons, salsitxes, botifarres, etc., i també serveix el pollastre especejat. Tot i que l'empresa va començar com a majorista actualment ven a supermercats com Lidl o Macro, a l'engròs.