Galetes Trias, premi a la trajectòria empresarial en la Nit del Gourmet Català
Can Bech, de Fontanilles, rep el premi a la internacionalització en la mateixa festa del producte català
L’empresa de Santa Coloma de Farners Galetes Trias va rebre dilluns el premi a la trajectòria empresarial dins la festa de la III Nit del Gourmet Català, que organitza el cluster Gourmet de Catalunya Catalonia Gourmet. I l’empresa de Fontanilles Can Bech, especialitzada en salses dolces i melmelades va rebre el premi a la internacionalització en una vetllada on també es va premiar Carme Ruscalleda amb el premi Gourmet Català de l’Any en reconeixement a la seva trajectòria i el seu compromís amb els productes de la terra. Joaquim Trias va recollir el premi a la trajectòria empresarial i Gerard Bech, el de la internacionalització.
El Clúster Gourmet de Catalunya Catalonia Gourmet, presidit per Àngel Velasco (Torrons Vicens) i membre del programa Catalonia Clústers de la Generalitat de Catalunya, va néixer el 2010 amb la intenció d’aglutinar els principals actors del sector (elaboradors, distribuïdors,...) i com a iniciativa pel creixement i desenvolupament de l’alimentació de qualitat. El clúster està format per més de mig centenar d’empreses i entitats que apleguen una facturació agregada de prop de 400 milions.