Gastronomia
Primera ‘Tardor de tapes’ a Platja d’Aro
Una dotzena de bars i restaurants estrenen la iniciativa gastronòmica, amb preus populars i en temporada baixa
Una dotzena de bars i restaurants de Platja d’Aro promouen la primera Tardor de tapes a la població, una iniciativa gastronòmica per atraure més clients amb preus populars i en temporada baixa, ha destacat el president de l’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci local, Jordi Díaz. La iniciativa va arrencar divendres i s’allargarà fins al 26 de novembre.
El preu de la tapa és de 3,50 euros i inclourà una copa de vi, aigua o canya. Cada establiment ha proposat diferents tastets i tapes de cuines diverses, com ara llimona merengada amb salsa d’alfàbrega i bergamota, una empanada argentina, minihamburguesa d’Aberdeen-Angus, fiocchi de pera amb gambes i salmó fresc marinat amb formatge cremós, cogombre i mostassa dolça. Els establiments que s’han adherit a aquesta campanya inaugural són The Grill, Catalina, La Riera, Sushi d’Aro, Bon Dia, La Tablita, Lizarran, El Cisne, Aradi, Dgust, D Burguer i Bar Bona.
Díaz confia que el reclam de les tapes empenyi visitants a allargar l’estada als locals, comprar en botigues o, fins i tot, que alguns optin per pernoctar a la població, fet que beneficia la resta del teixit empresarial. En funció de l’acollida, doncs, els organitzadors del festival no descarten celebrar una acció similar a aquesta relacionada amb les tapes dos cops l’any.