L'Ajuntament de Xàbia i el col·lectiu dels constructors preparen el segon Plan E

Més de 200 persones es van reunir al Centre Social per analitzar de forma conjunta com dur a terme els nous projectes

Aquesta setmana ha tingut lloc una reunió entre regidors de l'Ajuntament de Xàbia i representants i socis de l'Associació de xicotets constructors, promotors i empreses afins per tal d'analitzar la forma en què s'escometran els projectes finançats amb el segon Pla E.

L'encontre va estar molt concorregut ja que més de 200 persones van acudir al Centre Social. Per part del govern municipal hi van estar el regidor d'Aigües, Miguel Savall, el de Protecció Civil, Juan Ortolà, i el d'Obres, Antonio Torres.

Aquest últim ha valorat com a «molt positiva la reunió ja que hem percebut que hi ha el mateix interés i les mateixes ganes de treballar que en el primer Pla E que s'ha executat durant 2009».

La col·laboració entre l'Ajuntament i l'Associació en les 31 obres del primer Pla E ha sigut tot un èxit, en opinió de les parts implicades i és per això que ara s'intenta repetir aquest resultat. A més, Torres va destacar que l'associació que representa als xicotets constructors «està actuant de forma transparent i responsable buscant el benefici no sols dels seus associats sinó també el de totes les empreses de Xàbia, que és el que volem des de l'Ajuntament»

Una part important, 500.000 euros aproximadament, d'este nou fons estatal va destinada a la millora i reparació de la xarxa d'abastiment d'aigua potable del municipi. Dividides les actuacions en 14 trams, es repararà la xarxa d'aquelles zones on l'índex d'avaries es molt alt. També, es dotarà amb 361.000 euros la creació de carrils bici i amb 173.250 euros s'ampliarà la xarxa de punts verds per a l'arreplega selectiva de residus sòlids urbans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.