La Selva i Coren presenten el nou projecte
L’empresa de Campllong participa en la fira Alimentaria, a Barcelona
L’empresa La Selva i la cooperativa gallega agroalimentària Grup Coren van presentar ahir a Alimentaria el projecte conjunt per al desenvolupament industrial i comercial d’elaborats carnis de porc alimentat amb castanyes, fruit d’un acord de col·laboració entre les dues companyies. Els presidents de Coren i La Selva, Manuel Gómez-Franqueria i Xavier Albertí, respectivament, van fer la presentació de la nova gamma de productes dins el marc d’Alimentaria, que es fa a Barcelona.
La nova gamma de productes està elaborada amb carn de poc alimentat amb castanyes del Grup Coren i seguint el procés tradicional de La Selva. Segons expliquen les dues empreses, es tracta de carns de màxima qualitat que procedeixen de porcs criats a Galícia de manera tradicional i alimentats amb castanyes gallegues, cosa que contribueix a obtenir carns amb un toc lleugerament dolç gràcies a les castanyes. Per la seva banda, la Selva elabora la carn seguint el seu procés artesanal de preparació, amb la finalitat d’oferir un producte final natural i de qualitat, segons expliquen les dues empreses en un comunicat. Entre els productes que integren la gamma hi ha pernil cuit, braó de porc al forn, xoriç, llonganissa o fuet.