Economia

Rècord de vendes en la Fira Expocasió de Fornells

La desena edició s’ha tancat amb una facturació d’uns 3,5 milions d’euros

“Creiem que ha sigut una de les millors edicions. Estem molt contents de com ha anat la fira, que ha tingut una bona afluència de públic. Ha crescut, a més, el nombre d’expositors que hi han participat amb relació a anys anteriors i l’èxit ha estat repartit, ja que tots els concessionaris han realitzat vendes.” Aquest és el gratificant balanç que van fer ahir els organitzadors d’Expocasió Girona, la Fira del Vehicle d’Ocasió de Fornells de la Selva. Aquesta cita, que aquest any va arribar a la seva desena edició, va començar divendres i va durar fins diumenge. Una mostra dels bons resultats és que es van vendre 272 cotxes i motos del total dels que s’hi oferien.

Totes aquelles persones interessades en la compra de turismes i furgonetes de segona mà, de gerència i de quilòmetre 0 van trobar un important estoc de més de 400 automòbils exposats. Van participar en la fira onze concessionaris de cotxes, amb una àmplia oferta tant de gasolina com de gasoil i híbrids. Com a novetat, a més, aquest 2018 hi van tornar les motocicletes. Ho van fer a través de quatre concessionaris oficials, que en el seu conjunt portaven més de 150 motos per a la seva comercialització.

Els vehicles s’han venut a un preu mitjà de 13.000 euros i la facturació ha arribat als 3.536.000 euros entre els catorze concessionaris que hi han pres part. “Suposa un rècord de vendes respecte a les edicions anteriors. El mercat del vehicle de segona mà, el de gerència i el de km 0 està a l’alça i ho demostra el fet que, durant els tres dies de la fira, hi han passat prop d’11.500 visitants. Aquestes xifres la consoliden com un referent del mercat d’ocasió a les comarques gironines.”

La fira ocupava una superfície d’uns 6.000 metres quadrats. El seu punt central va ser l’avinguda Vilablareix, així com un dels seus carrers adjacents. Des de les deu del matí fins a les vuit de la tarda era l’horari d’obertura al públic i l’entrada era gratuïta. L’esdeveniment és impulsat pels concessionaris, en col·laboració amb l’Ajuntament de Fornells. Pel que fa als concessionaris, hi van participar Àngel Blanch, Covesa, Garatge Plana, Santiago Juandó, Valoare, Fornells Motor, Gicauto, Texauto, Autopodium Das WeltAuto, Autopodium Audi Selection Plus, Oliva Motor, Harley Girona, Motos Trafach i Motos Basolí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia