L'atur en Llíria afecta el 15% de la població en edat de treballar

Iniciativa denuncia que amb el PP en el govern municipal la desocupació s'ha multiplicat per quatre

El portaveu d'Iniciativa i regidor a Llíria, Paco García, s'ha referit hui a les últimes dades de la desocupació en la localitat per exigir que des del consistori «s'abandonen» els actes sumptuosos i festius, així com els protocol·laris i publicitaris per a «dedicar els recursos econòmics a la generació de polítiques actives d'ocupació dins de l'esfera local».

El panorama, segons García, és «desolador». D'acord amb les dades del Servef, l'atur a Llíria es va situar a principis de març en 2.404 persones —1.244 homes i 1.160 dones—, un 6,5% més que el mes passat. Aquesta xifra és la més alta de l'últim decenni i «suposa que la desocupació s'ha multiplicat per 4 des que el PP va accedir al Govern de la capital del Camp de Túria en 2003», ha destacat García.

A més, Llíria continua amb un creixement constant de la desocupació a la demarcació de València entre els municipis de més de 20.000 habitants amb una taxa del 15% en relació amb la població en edat de treballar. Els sectors d'activitat de la indústria, construcció i els serveis són els que registren més demandants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.