La Setmana de Cuina Vallès incorpora dos restaurants més en la quarta edició

La quarta edició de la Setmana de Cuina Vallès, que es desenvoluparà des de dilluns fins al dissabte dia 24, tindrà la participació de dos restaurants més, que han elevat a dotze el nombre d'establiments que formen part del col·lectiu gastronòmic comarcal. En concret, són el restaurant Rístol, de Viladecavalls, i El Cel de les Oques, de Terrassa, que dimecres portaran a terme, en aquesta última ciutat, una de les tres sessions d'aula de cuina que hi ha previstes. Les altres seran dimarts a Castellar del Vallès, a càrrec del restaurant local Garbí i del Lossum, de Sant Quirze del Vallès; i dijous a Sabadell, amb les lliçons del restaurant Forrellat, del mateix municipi, i l'egarenc La Terrassa del Museu. Totes tres aules seran de les 17 a les 20 hores i d'inscripció gratuïta, prèvia trucada al telèfon 937273534.

El primer dels actes de la Setmana de Cuina Vallès, coorganitzada pel Consorci de Turisme del Vallès Occidental, serà un reconeixement als tres col·lectius que s'encarreguen específicament de promocionar els productes de la terra: Cuina Vallès, l'Associació de Mestres Productors Agroalimentaris i la Fundació Miquel Agustí. El marc serà un esmorzar de forquilla, dilluns a les deu del matí, a la Masia Can Barra de Sant Quirze. L'últim esdeveniment serà el tradicional esmorzar popular amb mongetes del ganxet: dissabte, des de les 10.30 h, a la plaça del Mercat de Sabadell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Les comarques gironines han rebut un milió de turistes estrangers fins el mes de juny

girona
Economia

Catalunya rep 9,1 milions de turistes estrangers en el primer semestre de 2024

Barcelona
economia

L’atur trenca la tendència i creix lleugerament al juliol

barcelona

Girona trenca rècords d’ocupació fregant per primer cop els 391.500 afiliats

GIRONA
REGNE UNIT

El Banc d’Anglaterra abaixa els tipus per primer cop en 4 anys, al 5%

BARCELONA
ECONOMIA

El Govern destina 2,1 milions a 137 projectes d’Economia Blava en municipis pesquers

Barcelona
viticultura

El vi i el cava a Catalunya generen 3.200 milions de negoci, el doble que el 2016

Barcelona
gastronomia

Pla per promoure els olis d’oliva verge extra

Barcelona
Economia

El sector turístic inicia l’agost amb bones expectatives

Barcelona