El Consorci de Turisme ret homenatge a Cuina Vallès, l'associació d'artesans i la Fundació Miquel Agustí

El Consorci de Turisme del Vallès Occidental va organitzar ahir, a la Masia de Can Barra de Sant Quirze, un acte de reconeixement a la tasca dels tres col·lectius que treballen amb productes de la terra i que fomenten la gastronomia comarcal: Cuina Vallès, l'Associació de Mestres Productors Agroalimentaris i la Fundació Miquel Agustí. L'homenatge, que va tenir la presència de diversos alcaldes de la comarca, també va incloure un esmorzar degustació de productes típics de la terra, que com a novetat va estar servit per l'escola d'hostaleria del Vapor Llonch de Sabadell. Els seus alumnes ja fan algunes pràctiques en restaurants de Cuina Vallès, i les converses per fixar un conveni de col·laboració estan molt avançades.

L'acte també va servir de tret de sortida a la Setmana de Cuina Vallès, que tindrà continuïtat avui mateix amb una aula de cuina a Castellar del Vallès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.