L'Ajuntament d'Alaquàs fomenta la formació per al treball dels joves

Contracta 33 joves d'Alaquàs a través dels Tallers de Formació per a la Contractació en les especialitats de jardiner, pintor, instal·lador d'equips i sistemes de comunicació

Els 33 alumnes dels nous Tallers de Formació per a la Contractació, posats en marxa pel Centre Municipal de Formació Francesc Ferrer Martí d'Alaquàs, han signat aquesta setmana els contractes a través dels quals treballaran en el manteniment d'alguns col·legis i diversos edificis municipals, després d'haver realitzat la part formativa específica sobre jardineria, pintura i instal·lació d'equips i sistemes de comunicació.

Aquests nous tallers de formació per al treball han estat promoguts per l'Ajuntament per tal d'oferir una formació específica que millore la seua capacitació professional i donar-los la possibilitat d'incorporar-se al mercat laboral.

Els cursos, que es van iniciar a finals d'any i finalitzaran el 29 de juliol, tenen una durada de 900 hores, 600 de les quals són de formació professional en l'especialitat triada i 300 hores de formació bàsica, formació i orientació laboral i activitats complementàries.

Després d'haver realitzat les hores de formació i pràctiques al centre municipal, els alumnes inicien ara amb la signatura d'aquest contracte, la fase d'incorporació al mercat laboral a l'Ajuntament, que els ha contractat durant 3 mesos a temps parcial, per dur a terme tasques de manteniment principalment als col·legis públics i en diversos edificis i zones municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.