Economia

Gastronomia

Quinze anys de Cuina del Vent a l’Empordà

La Cuina del Vent, el col.lectiu gastronòmic de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà, celebra 15 anys i ho fa impulsant una nova campanya amb menús específics que se serviran de finals d’octubre a finals de novembre. Part dels diners d’aquests menús aniran per a La Marató de TV3. La campanya dels 15 anys inclou nova imatge corporativa, un díptic, targetes personalitzades pels establiments, nova placa, una guia promocional i un nou lloc web. Amb aquest nou impuls el col·lectiu, que reuneix professionals i establiments d’alta qualitat, es consolida com a ambaixador de l’Empordà i vol ampliar el reconeixement que ja ha recollit a Catalunya i també internacionalment. Els membres de la Cuina del Vent 2019 són: Toni Gotanegra, de l’Hotel Terraza de Roses; Xavier Sagristà, del Castell Peralada Restaurant; Salvador Jordà i Elena Giró, de l’Hotel Emporium de Castelló d’Empúries; Carles Fabregó, del Restaurant Antaviana de Figueres; Gregori Abella, del Restauran Falconera de Roses; Fausto Rom, del Restaurant Rom de Roses; Lluís Fernández, del Restaurant Els Pescadors de Llançà; Guillem Gavilán, del Restaurant Voramar de Portbou; Rafel Pell del Restaurant Reina de Port-lligat, de Mollet de Peralada; i Pep Piernau, del Restaurant Amiel Molins, de Pont de Molins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.