L'Ajuntament d'Albal aplica polítiques d'ocupació per aturats

L'Ajuntament d'Albal, a través de l'Agència d'Ocupació i Desenrotllament Local, ha gestionat amb èxit la sol·licitud d'una subvenció per a la realització de contractacions laborals de parats per a la neteja i manteniment dels barrancs del terme municipal, havent sigut obtinguda per un import de 22.878 euros, dins dels plans especials d'ocupació en zones rurals i els projectes de garantia de complement de renda que oferix el Servei Públic d'Ocupació Estatal.

Esta subvenció permetrà la contractació de sis peons agrícoles d'Albal durant dos mesos, per a la realització d'aquestos treballs de neteja de zones rurals en el municipi. Estos hauran d'estar inscrits en l'oficina d'ocupació en el règim especial agrari, i posseir el cupó agrari.

En la selecció es tindran en compte divers requisits, com tindre familiars a càrrec, l'antiguitat en la desocupació, la renda familiar i si han treballat l'any anterior.

D'altra banda, les ajudes obtingudes a través dels programes de foment d'ocupació Salari Jove permetran que l'ajuntament contracte temporalment set persones desocupades per a distints tipus de treball. El programa contempla per a Albal la contractació en pràctiques de joves desocupats menors de 30 anys, en este cas d'un administratiu durant 8 mesos i 27 dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.