Economia

El mons del disseny i la indústria es donaran la mà a Igualada

Les jornades IDEA 2016, que se celebraran a Igualada el 6 i 7 d'octubre, potenciaran enguany la qualitat dels contactes professionals que facin els participants per sobre de la quantitat. Així ho va explicar ahir Pep Valls, director d'aquesta trobada entre professionals del disseny amb industrials i inversors que viurà aquest 2016 la segona edició.

Per aconseguir aquest objectiu, s'utilitzarà un nou mètode de trobada entre els professionals: els pitchings. Es tracta de presentacions que faran els dissenyadors durant 40 minuts davant d'un reduït nombre d'inversors, on podran explicar les seves línies de treball i en què es pretén facilitar l'intercanvi i la comunicació. Paral·lelament, es mantindrà el format de workshops, dels quals se'n realitzaran tres sobre sectors industrials de gran rellevància a la comarca de l'Anoia: el motor, el metall i la pell. “Volem donar suport als sectors que des del territori s'estan potenciant”, va dir ahir Valls. Les IDEA estan organitzades pel col·lectiu Disseny=igualada amb l'objectiu de potenciar el sector del disseny i aprofitant la seva confluència amb l'activitat industrial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia