Economia

Economia

Baiget destaca que la vall del Ges i el Bisaura s'han sabut reinventar

El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, va ser ahir a Torelló en un dinar amb una seixantena d'empresaris de la vall del Ges, Orís i el Bisaura. En la trobada, en què també hi va haver la presència d'alcaldes i regidors de la zona, el conseller va poder conèixer de primera mà les impressions i inquietuds dels empresaris i polítics del territori pel que fa a la temàtica empresarial. Baiget va destacar que la vall del Ges i el Bisaura és un model empresarial molt interessant: “S'han sabut reinventar. Van patir una greu crisi industrial amb la fi del tèxtil i han tirat endavant. És el que volem per al nostre país, empreses que saben sortir a buscar mercats a l'exterior i que saben innovar. És una clara mostra que existeix teixit industrial més enllà de l'àrea metropolitana.”

En el transcurs del dinar, que es va fer al restaurant El Triangle de Torelló, la presidenta del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, Rosa Vestit, va explicar als assistents els detalls del nou lloc web, que permetrà cercar i localitzar amb més facilitat les empreses que en formen part i que també vol ser una eina atractiva per atraure nous negocis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia