Economia

Delegació maresmenca per obrir mercat cap a França

El Consell Comarcal acompanya una desena d'empresaris del sector agroalimentari per introduir els productes al mercat veí

Viatjaran a la fira Sial de París per fer contactes amb distribuïdors

Un cap de setmana per aprofitar al màxim els contactes i les entrevistes amb distribuïdors i possibles clients francesos. Aquesta és l'oportunitat que tindran els integrants de la delegació maresmenca que el cap de setmana vinent viatjaran amb el Consell Comarcal del Maresme per obrir-se mercat en una de les fires més prestigioses del sector agroalimentari, el Sial de París. “Estem al vostre costat perquè confiem que el vostre èxit acabarà sent el nostre”, els animava ahir el president de l'organisme comarcal, Miquel Àngel Martínez. Aquest programa que es porta a terme des de l'estiu, subvencionat per la Diputació de Barcelona, pretén facilitar la internacionalització i s'hi han acollit 25 empreses del Maresme. “En un futur ens agradaria poder fer el mateix amb d'altres sectors i nous mercats”, indicava davant dels empresaris la regidora de Promoció Econòmica, Alícia Rodríguez. L'empresa consultora que acompanyarà els empresaris destacava el nivell de qualitat i la varietat dels productes que s'exposaran. La responsable de la consultora, Isabel García, reivindicava per al sector alimentari la conveniència d'un gremi i una marca que l'ajudi a vendre's a fora.

Entre les empreses escollides n'hi ha quatre que ja tenen experiència exportadora: la cervesa gastronòmica Balate, els escorxadors Viñals Soler d'Argentona, els vins Bouquet d'Alella i l'empresa de salaons Siro&Xavi de Palafolls. La resta faran el salt amb la visita a París. És el cas de La Cuina de la Iaia, amb seu a Argentona, que es dedica exclusivament a l'elaboració de croquetes casolanes; la marca Xips Ve de Gust, d'Arenys de Munt, i els productes ecològics Eco Integrals Artesans de Mataró. Intentaran el mateix empreses més conegudes com ara les patates fregides Alfonso Torres i els productes de l'Espinaler de Vilassar de Mar. Els sidrals que elabora l'empresa Sweet Express a Mataró també volen despertar interès al mercat veí.

LA FRASE

Estem al vostre costat perquè confiem que el vostre èxit acabarà sent el nostre
Miquel Àngel Martínez
president del consell comarcal del maresme


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Unió Europea

La inflació a la zona euro es modera una dècima al juny, fins al 2,5%

Barcelona

Noel creix un 16 per cent el 2023 i factura 638 milions d’euros

SANT JOAN LES FONTS
ECONOMIA

La plantilla de Vodafone accepta el preacord sobre l’ERO per a 898 persones

Barcelona
Economia

L’FMI eleva al 0,9% la previsió de creixement de l’eurozona per al 2024

Barcelona
ECONOMIA

Tarragona crearà miradors turístics digitals a la ciutat

Tarragona
Economia

Foment eleva fins a 42.500 milions el dèficit d’inversió en infraestructures

barcelona
Estat espanyol

Talgo rep una oferta de fusió de la txeca Skoda Transportation

Barcelona
ECONOMIA

Solsona i Cardona impulsen el relleu generacional en comerços

Solsona
ECONOMIA

Preacord d’ERO a Vodafone, que es sotmetrà a votació de la plantilla

Barcelona