Economia

Tesla busca treballadors a Barcelona i Madrid

La companyia nord-americana de cotxes elèctrics podria obrir-hi la seu

La companyia nord-americana Tesla, especialitzada en vehicles elèctrics de gamma alta, està buscant treballadors a Barcelona i Madrid amb vista al seu desembarcament al país, que podria ser imminent. Segons ha publicat la companyia al seu web, les vacants haurien de cobrir diversos perfils, entre els quals els d'assessor de vendes, especialista en producte, especialista en màrqueting, encarregat del desenvolupament de projectes i reclutador per a Espanya i Portugal. En total hi hauria una desena de càrrecs per a Barcelona, alguns per a enginyers però també per a experts en vendes.

L'empresa va nomenar el mes passat el seu màxim responsable (country manager) per a l'Estat espanyol i Portugal, l'uruguaià Jorge Millburn, que al seu perfil de Linkedin detalla que viu a Barcelona, cosa que ha alimentat els rumors sobre la possibilitat que la seu espanyola de la companyia estigui a la capital catalana.

Aquest nou pas del grup nord-americà eleva les expectatives sobre el començament de les activitats a l'Estat espanyol, amb el qual s'especula des de ja fa un temps i que ha provocat un gran interès pel que té d'innovador i pioner el seu model de negoci.

Justament ahir, la portaveu del govern, Neus Munté, tot i no voler influir en les decisions que hagi de prendre la companyia, assegurava que “Tesla coneix perfectament l'aposta seriosa que fa el govern amb relació al cotxe elèctric”. Fonts del Departament d'Empresa asseguraven també que no podien “ni confirmar ni desmentir” l'obertura de punts de venda de Tesla a Barcelona i admetien que l'empresa “és coneixedora” de la posició “seriosa” de Catalunya sobre el cotxe elèctric.

La companyia nord-americana Tesla, amb seu a Califòrnia, ven actualment dos models de cotxes elèctrics de gamma alta, el Model S, amb cinc places i un preu que oscil·la entre els 64.000 i els 127.000 euros, i el Model X, per a un màxim de set persones i que costa entre 83.000 i 128.000 euros. El Model S va ser guardonat com a Cotxe de l'Any 2013 i va obtenir la major puntuació de seguretat de qualsevol cotxe mai testat abans per l'agència estatunidenca de trànsit NHTSA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Creixen les iniciatives per fer escalar l’economia als Pallars

Barcelona
Daniel Altimiras
President del centre tecnològic Eurecat

“La pime té encara molt recorregut a fer en R+D+I”

Barcelona

Arquia tindrà aviat la seva versió en banca digital

Barcelona
Agricultura

Arrenca la collita d’ametlla a Lleida amb bona previsió als camps de regadiu

Sarroca de Lleida
agricultura

La sequera farà caure la collita de raïm a la meitat

barcelona
estats Units

Powell confirma que ha arribat el moment de retallar els tipus als EUA

barcelona
economia

Xifres de rècord als hotels catalans tot i el lleu descens de turistes

barcelona
QUERALBS

Aprovat inicialment l’acord per la concessió de la Vall de Núria

QUERALBS
Laboral

Els treballadors de la planta de compostatge Secomsa, de Botarell, ajornen la vaga

Botarell