Economia

El govern aprova la memòria de la nova llei catalana de cambres

El Consell Executiu de la Generalitat va aprovar ahir la memòria de la nova llei de cambres que ha de ser el marc per al nou model cameral català i que inclou com a eix central la creació de la que serà la cambra general de Catalunya, un “òrgan consultiu de col·laboració i cooperació amb la Generalitat i amb la resta d'institucions i com a ens de dret públic de coordinació”, segons deia la nota que va fer pública ahir el govern.

El canvi d'escenari, sobretot després de la suspensió, durant la legislatura anterior del govern espanyol, de l'obligatorietat d'abonar la quota cameral per part de les empreses, i la mateixa evolució socioeconòmica del país comporten la necessitat de redissenyar el sistema i la memòria admet que la norma anterior, que data del 2002, ha quedat obsoleta. Fonts del Departament d'Empresa van detallar que l'aprovació de la memòria és el tret de sortida formal de l'elaboració de l'avantprojecte de llei que acabarà al Parlament.

De moment, però, la llei d'acompanyament dels pressupostos per al 2017 preveu modificacions d'alguns articles de la llei vigent per agilitar possibles fusions entre cambres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia