Economia

turisme

balanç

Rècord de visitants a les oficines de turisme de Pals aquesta temporada

Des del gener fins al setembre ja hi han atès 20.219 consultes, gairebé un 10% d'increment respecte a les dades del 2015

El 2016 està sent un any positiu per a Pals pel que fa a la projecció turística. Les tres oficines de turisme del municipi –Pals centre, la de la rotonda de la C-31 i la de la platja– han vist augmentar notablement el nombre d'atencions realitzades. Des del gener fins al setembre ja han atès un total de 20.219 consultes de visitants, 1.797 més que el 2015, unes dades que suposen gairebé un 10% d'increment.

Pel que fa a la procedència, els turistes alemanys, holandesos, francesos, belgues i britànics, juntament amb els provinents de Catalunya i l'Estat, configuren el gros de visitants. Cal destacar, però, l'increment del turisme alemany, que torna a repuntar després d'anys d'estancament.

No només a l'estiu

També són remarcables alguns fenòmens de nova aparició que dinamitzen els mesos fins ara considerats de temporada baixa, com ara els fluxos de famílies procedents del centre d'Europa amb motiu de les vacances escolars descentralitzades establertes en molts països (gener-març i tardor) i l'increment notable del nombre de turistes provinents de diversos països asiàtics, d'Austràlia i del nord i el sud d'Amèrica fora d'estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia