gandesa

La festa del vi acaba amb una gran afluència de públic tot i el mal temps

La vint-i-dosena edició de la festa del vi va posar ahir el punt i final amb un balanç molt positiu, tot i el mal temps d'aquest cap de setmana. La festa, que va començar divendres, va comptar amb una gran afluència de públic, semblant a la d'edicions anteriors, i només va minvar la participació en alguns actes puntuals a causa de les condicions meteorològiques.

Segons Joan Maria Riera, gerent de la cooperativa de Gandesa, «la gent cada vegada aprecia més el producte, i en reconeixen la vàlua i la qualitat» i això és el que fa que aquesta festa compti cada vegada amb més visitants de fora. «Ve gent de les Terres de l'Ebre, però també del Camp de Tarragona, de les comarques de Lleida i també de les de Barcelona», va assegurar Riera. Una de les vies per les quals la festa es promociona amb més èxit és el boca-orella ja que, segons el gerent de la cooperativa, «es busca que la gent gaudeixi venint a Gandesa». Per això, a més de les degustacions de vins amb DO Terra Alta, al llarg del cap de setmana es van organitzar activitats paral·leles i complementàries. Les novetats d'enguany, que es van estrenar amb una bona acceptació per part del públic, van ser la milla urbana, que es va celebrar dissabte, i la ruta del vi Harley & Custom, que es va dur a terme ahir al matí. «Hem d'apostar per la festa, ja que aporta un gran benefici per tot el poble», va manifestar Riera.

Divendres al vespre, en el sopar de la festa, també es van entregar els premis als guanyadors del concurs de vins amb DO Terra Alta. Com va destacar el gerent, enguany els guardons van estar molt repartits «cosa que demostra que hi ha molts cellers que estan fent les coses bé».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.