Economia

Treball en xarxa de Girona, Celrà i Vilablareix per l'emprenedoria

Els ajuntaments de Girona, Celrà i Vilablareix s'han agrupat per impulsar un projecte integral conjunt de foment de l'emprenedoria al Gironès. Els tres consistoris han unit esforços en un projecte per posar a disposició dels emprenedors una graella de serveis: informació i orientació en relació amb l'idea de negoci, els passos i tràmits a seguir, quins ajuts i subvencions poden obtenir, assessorament personalitzat per analitzar la viabilitat del seu projecte, formació en gestió empresarial i en tecnologies de la informació, competitivitat, productivitat, acompanyaments tècnics per a la consolidació del projecte empresarial, etcètera.

Altres suports que rebran els emprenedors i promotors d'iniciatives empresarials seran serveis de mediació i acompanyament per a l'accés al finançament, alfabetització digital i sensibilització i foment de l'esperit emprenedor per donar valor al fet d'emprendre iniciatives. El projecte dels consistoris ha obtingut un finançament de 105.000 euros de la secretaria d'Empresa i Competitivitat del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i del Fons Social Europeu (FSE), dins la línia del programa Foment de l'Emprenedoria 2016. Aquest finançament es repartirà en 68.250 euros per a l'Ajuntament de Girona, 19.075 euros per a l'Ajuntament de Celrà i 17.675 euros per a l'Ajuntament de Vilablareix.

El pla endegat pels tres consistoris rep el nom d'Emprendre Girona-Gironès. La regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l'Ajuntament de Girona, Glòria Plana, va valorar ahir l'acord entre les tres institucions per remarcar que “amb col·laboracions com aquesta s'aconsegueix crear un efecte multiplicador donant cobertura a tota la comarca i oferint una graella de serveis integrals.”

LA XIFRA

105.000
euros
és l'import de l'ajut obtingut pels tres consistoris per tirar endavant el seu projecte de foment de l'emprenedoria.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia