Economia

Sant Gregori ha aprovat un pressupost de 3,4 milions

Es destinen 200.000 euros a inversions

Es crea un viver d'empreses, s'inverteix en enllumenat públic i d'edificis municipals i es fan uns vestidors al costat de les pistes de tennis

El pressupost de l'Ajuntament de Sant Gregori per al 2017 és de 3,4 milions d'euros, dels quals 200.000 aniran destinats a inversions. S'han previst sis línies d'inversions: l'enllumenat públic i d'edificis municipals (20.000 euros), seguint la línia de millora i d'estalvi amb enllumenat LED; la construcció de vestidors al costat de les pistes de tennis municipals (60.000 euros) i el condicionament d'un nou local al pavelló esportiu que es destinarà a activitats de manteniment i que ara s'utilitza com a magatzem de la brigada (50.000 euros).

En relació amb aquesta darrera inversió l'Ajuntament destinarà una partida per condicionar un nou local per a la brigada (10.000 euros) que permetrà centralitzar tot el material i vehicles municipals en un únic espai, i invertirà 40.000 euros en la construcció d'un viver d'empreses per a l'emprenedoria. Tant el nou local per a la brigada com el del viver d'empreses se situaran en espais de lloguer. La darrera és una inversió de participació ciutadana i s'hi destinaran 20.000 euros.

El pressupost manté la partida de 15.000 euros en ajudes socials i s'incrementa fins a 13.000 euros la partida d'ensenyament. Les partides de cultura, medi ambient, esports, promoció econòmica i joventut es mantenen. “Aquest és un pressupost que garanteix un creixement i mantenir tota l'estructura de funcionament i dels serveis que s'ofereixen des de l'Ajuntament”, assegura l'alcalde del municipi, Quim Roca.

El ple de Sant Gregori es va fer el 19 de desembre passat i es va aprovar una modificació de crèdit del pressupost del 2016 per asfaltar i pavimentar l'aparcament, ara de terra, de davant l'equipament cultural de l'Espai La Pineda, una obra valorada inicialment en 150.000 euros i que es finançarà amb 50.000 euros provinents d'una subvenció de la Diputació de Girona i 100.000 euros de fons municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia