Economia

Creix la xifra de visites a les Coves de l'Espluga

Els museus de l'Espluga de Francolí han aconseguit incrementar el 2016 el nombre de visitants respecte a l'any anterior. En concret, les Coves de l'Espluga han obtingut 49.200 visites, cosa que suposa 2.900 persones més, un 6.32%, i el Museu de l'Aiguardent Fassina Balanyà,1.300 més.

El 2016 també ha suposat la posada en marxa de la Ruta Templera i Hospitalera amb una visita a 18 punts del municipi, cinc dels quals són amb ulleres de realitat virtual i augmentada i cinc punts més són amb audiovisuals amb tecnologia avançada. Des que es va posar en funcionament la ruta, a l'abril, més de mil persones han fet la visita. Les expectatives de cara al 2017 són optimistes, ja que serà l'any que la ruta podrà funcionar a ple rendiment i gaudirà d'una promoció específica per donar-la a conèixer al públic català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El SOC incorpora la realitat virtual per ajudar a trobar feina i fa la prova pilot a Salt

SALT
EUROPA

El PIB torna a créixer un 0,3% a l’eurozona i a la UE en el segon trimestre

BARCELONA

Només la meitat de passatgers podran desembarcar dels creuers que venen de Roses

CADAQUÉS
economia

La inflació es modera al juliol i se situa en el 2,8%

barcelona
ECONOMIA

Un 40% de la superfície dels polígons de l’àrea de Barcelona està desocupada

Barcelona
Economia

Reus posa més autobusos per arribar als polígons

Reus
economia

CriteriaCaixa aconsegueix un préstec de 1.650 milions per les noves inversions

BARCELONA
Girona

Bon juliol per al turisme, tot i un inici una mica fluix

Girona
La Vall d’en Bas

Festes majors per promocionar el producte local

La Vall d’en Bas