Economia

Tradeinn va doblar el 2016 la facturació i va arribar a 75 milions d'euros en vendes

El grup de venda de material esportiu en línia, amb seu a Celrà, amplia la plantilla i la superfície logística

Gestiona una mitjana de 5.000 comandes al dia

El grup de venda de material esportiu en línia Tradeinn ha tancat el 2016 amb una facturació de 75 milions d'euros, una xifra que significa un creixement del 50% respecte de l'any anterior, quan va facturar 50 milions d'euros. L'empresa, amb seu a Celrà, gestiona una mitjana de més de 5.000 comandes diàries, el doble que l'any passat, i el mes de desembre aquesta xifra es va enlairar fins a 7.500. Segons explica el fundador i CEO del grup, David Martín, “els darrers dotze mesos han crescut tots els verticals en la mateixa proporció i Europa es manté com el mercat de referència de les seves tretze botigues en línia”, i a més venen en 193 estats. Actualment Tradeinn té més de 2,5 milions de clients a tot el món i el seu número de referències a la venda supera el mig milió d'articles.

Dos-cents treballadors

Per poder gestionar aquest creixement el grup ha ampliat la plantilla i disposa ara d'un equip de dues-centes persones. També acaba d'ampliar el seu centre logístic de Celrà, que ha passat de 7.500 a 15.000 metres quadrats.

Per aquest any 2017, la firma espera arribar a 100 milions d'euros de facturació, una xifra que David Martin, qualifica de “màgica, sobretot si tenim en compte que al 2008 la facturació del grup va ser d'un milió d'euros”.

Tradeinn disposa de tretze botigues en línia traduïdes a divuit idiomes, amb les quals ven a tot el món. També té una botiga física a Celrà, amb una àrea comercial de 200 metres quadrats i un magatzem de 15.000 metres quadrats.

LA FRASE

Europa es manté com el mercat de referència en les tretze botigues en línia
David Martín
fundador i ceo de tradeinn

LA XIFRA

50%
més de vendes hi va haver l'any passat respecte al 2015. S'ha tancat l'any havent facturat 75 milions d'euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.