Economia

municipal

ajuts a desocupats

L'Ajuntament dona feina a 83 mataronins en situació d'atur

L'Ajuntament de Mataró ha contractat un total de 83 persones en situació d'atur a través del programa Treball i Formació, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. La iniciativa té com a objectiu inserir laboralment els aturats que hagin exhaurit la prestació per desocupació i, preferentment, els que tinguin més de 45 anys. En la selecció s'ha prioritzat també que siguin beneficiaris de la renda mínima d'inserció, així com les dones amb càrregues familiars. L'Ajuntament els ha ofert un contracte per a la realització de treballs d'interès públic i de caràcter social durant sis mesos a temps complet.

El salari que percebran els beneficiats, que ahir van fer la primera jornada laboral, serà de 1.000 euros bruts mensuals, cosa que suposa un augment respecte a l'edició anterior, en què era de 850 euros. Enguany, també com a novetat, nou de les persones seleccionades podran allargar el contracte un any. Els perfils professionals són variats i van des de peons, paletes, pintors, lampistes o jardiners fins a mecànics, auxiliars de serveis, d'administració o bibliotecaris, entre molts altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.