UGT denuncia que Honda portarà a Itàlia gran part de la fabricació de Santa Perpètua

UGT denuncia que l'empresa Honda ha aportat documentació que demostra que té intenció de fabricar 11.520 unitats més durant el 2010 a Itàlia, unitats que corresponen a l'actual fabricació a Santa Perpètua de Mogoda. La deslocalització, al seu entendre, és injustificable, ja que la planta d'Honda a Catalunya no presenta pèrdues econòmiques i ha donat beneficis des de la compra de Montesa, al juliol del 1986. En cas de confirmar-se la mesura, la planta catalana se cenyiria a la fabricació de la Montesa, amb una producció de només 1.500 unitats a l'any.

L'última reunió entre els representants del comitè d'empresa i la direcció de la planta d'Honda a Santa Perpètua va acabar sense acord, de manera que UGT de Catalunya ha demanat al Departament d'Innovació, Universitats i Empresa que confirmi si la firma ha rebut ajudes econòmiques de la Generalitat. Amb vista a la trobada de dimarts que ve, el sindicat espera que Honda almenys no recorri a la presentació d'un expedient de regulació d'ocupació, i que es puguin negociar altres mesures, com ara baixes incentivades, prejubilacions i jubilacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.