Economia

Alma preveu obrir mercat als països del golf Pèrsic

L'empresa d'infusions i tes ecològics posa a la venda tres nous productes

Exporta un 15% de la producció

Alma, l'empresa elaboradora d'infusions i tes ecològic, amb seu a Aiguaviva, incrementa la seva presència en fires internacionals amb l'objectiu d'obrir nous mercat i créixer en exportació. És per això que Alma serà present del 26 de febrer al 2 de març en la fira Gulfood de Dubai per “obrir mercat als països del golf Pèrsic”.

Actualment, Alma ven un 15% dels productes que produeix al mercat exterior. Tot i que ven a tot Europa i l'Amèrica del Sud, entre els seus principals clients hi ha Bèlgica, Grècia, Itàlia, Rússia i Polònia.

També ven a Àsia, tot i que ho fa puntualment. És per això que entre els principals objectius de la companyia per a aquest any hi ha potenciar el sud-est asiàtic –preveu assistir a la fira Food & Hotel Indonesia a Djakarta del 5 al 8 d'abril.

Nous productes

L'empresa treu al mercat aquests dies tres nous productes de la família Home. Es tracta de tres noves infusions, la Ginger Antiox, la Ginger Mint Eco i el Roibos de Taronja i Poma Eco.

El Ginger Antiox destaca pel seu gust d'herbes sec amb matisos cítrics i un final picant. És una infusió estimulant, amb propietats diürètiques, astringents i antioxidants.

El Ginger Mint destaca pel seu gust mentolat amb matisos cítrics i final picant. És una infusió que està indicada per a digestions difícils i situacions d'inapetència per les seves propietats digestives.

Pel que fa al Roibos de Taronja i Poma, té un sabor amb notes dolces i un final especiat. La infusió “es converteix en un magnífic aliat per l'hivern per les seves característiques antioxidants i immunoprotectores”.

Alma va néixer el 2010 amb l'objectiu de crear infusions i tes ecològics amb el millor producte seleccionat en origen. L'empresa, que va començar amb 8 referències, en té actualment 58 entre infusions i tes (incloent-hi els seus productes per al canal d'hotels, restaurants i càtering, i per a consum domèstic), un 90% dels quals són ecològiques. Alma disposa de 25 distribuïdors a tot l'Estat espanyol i distribució directa a Catalunya.

LA XIFRA

25
distribuïdors a tot l'Estat espanyol té Alma, que a Catalunya té distribució directa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.