La direcció no concreta el nou document de fusió i es força una altra reunió

La manca de concreció d'una proposta en relació amb l'afectació de la plantilla i les oficines de l'entitat resultat de la fusió ha forçat avui una alta reunió de la mesa laboral. Les direccions de les caixes de Catalunya, Tarragona i Manresa no van presentar el nou projecte que ha de rebaixar l'impacte del procés de fusió, fixat, inicialment, en una retallada de 1.800 empleats i el tancament de 500 oficines.

La mitja hora de durada de la trobada deixa entreveure els termes en què es va desenvolupar. Segons fonts sindicals, «la negociació no avançarà fins que no presentin el projecte reduït de tancaments», document que la direcció va argumentar que encara no en disposava. La reunió es va tancar amb la presentació de les contrapropostes dels sindicats en relació amb els termes de la negociació de l'equiparació de convenis.

Concentració a Manresa

Les mobilitzacions iniciades a les portes de Caixa Catalunya amb motiu de la reunió del consell d'administració tindran avui una rèplica amb motiu de la convocatòria del consell de Caixa Manresa. El sindicats amb representació a les tres entitats es concentraran a partir de dos quarts de sis de la tarda davant el centre operatiu de Caixa Manresa, a Sant Fruitós de Bages. Caixa Catalunya celebra demà un consell extraordinari i, Caixa Tarragona ha convocat la sessió ordinària divendres vinent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.