L'Ajuntament de l'Olleria llança una campanya de promoció econòmica

La regidoria de Promoció Econòmica ha organitzat una campanya per a tractar de fomentar el consum a l'hostaleria, comerços i serveis de l'Olleria.

El principal atractiu per als consumidors serà que a partir de l'1 de desembre, per les compres als establiments adherits a la iniciativa, se'ls entregaran uns numerets. Estos donaran dret a participar al sorteig d'un cap de setmana per a dues persones a un hotel, i a 10 premis de 200 euros bescanviables en qualsevol dels locals participants a la promoció.

La campanya es tancarà el 21 de febrer del 2010, i en dies posteriors es realitzarà el sorteig.

La iniciativa compta amb el suport i la col·laboració de l'Associació d'Hostalers, l'Associació de Comerciants de l'Olleria, i l'Associació de Botiguers del Mercat Municipal. A banda d'implicar als components d'estes tres entitats, des de la regidoria s'ha enviat una missiva a tots els establiments registrats, per tal d'invitar-los a afegir-se a esta iniciativa.

La promoció de la campanya es farà baix el lema «Compra a Casa. Comerços i Serveis de l'Olleria. De tot i a prop». Un missatge que pretén traslladar als ciutadans que a la localitat hi ha una oferta variada de botigues, serveis i espais d'hostaleria, i que a més de propera és variada i de qualitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.