Economia

fira de sant josep

La Fira de Mollerussa arriba a 304 expositors, un 7% més

La 145a edició de la Fira de Sant Josep de Mollerussa arribarà en l'edició d'aquest any als 304 expositors, un 7% més que en la passada edició. La mostra, que es farà des d'aquest divendres fins diumenge, feia 15 anys que no assolia unes xifres d'exposició tan bones, amb més de 23.200 metres quadrats d'ocupació neta entre el recinte exterior, les piscines i els pavellons firals. El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, espera arrodonir aquestes bones dades referents als expositors amb l'afluència de visitants, que l'any passat van ser uns 150.000.

La Fira de Sant Josep està dedicada principalment a la maquinària agrícola, aquest any amb tractors, però també inclou el 37è Saló de l'Automòbil –que ja obre portes demà– i la zona multisectorial, que se situa als pavellons. L'increment més destacat d'expositors és al recinte exterior, amb un 15%, sobretot gràcies al fet que aquest any hi ha presència de les firmes de tractors, amb 13 empreses. Al recinte d'automoció, situat a les piscines municipals, es passa de 20 a 22 expositors i als pavellons hi ha dos expositors menys perquè algunes empreses han ampliat els estands.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia