Economia

empresa

ICG inverteix 4 milions en CashDro de Torrefarrera

L'ampliació de les instal·lacions respon a les necessitats de creixement de l'empresa, que té set concessions internacionals i desenvolupa un model nou per a grans volums d'efectiu

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat recentment les instal·lacions noves dels equips de gestió d'efectiu CashDro del Grup ICG, situades al polígon industrial de Torrefarrera (Segrià). El Centre de Serveis Tecnològics (CST), l'empresa fabricant dels equips, ha invertit quatre milions d'euros a construir l'edifici nou, que ocupa una superfície de 2.800 metres quadrats. Les instal·lacions noves suposen 16 llocs de treball i una previsió de creixement d'un 30%.

L'ampliació de les instal·lacions respon a les necessitats de creixement de l'empresa, que té un total de set concessions internacionals (Portugal, l'Estat francès, Itàlia, Israel, l'Estat espanyol, Mèxic, Colòmbia i Xile) i és present a més de 15 països.

La companyia disposa de tres models de CashDro i acaba de presentar els nous T-Quiosk, uns punts de venda amb què els clients fan, ells mateixos, la comanda i paguen en efectiu o fent ús de la targeta de crèdit. Ja s'ha anunciat el pròxim llançament al mercat del model Cash DroSAFE, per donar resposta a benzineres i establiments de grans volums d'efectiu.

La nova seu és un edifici dividit en dues plantes. A la planta baixa hi ha el showroom, espai on s'exposen els equips adaptats a cada tipus de negoci, i l'àrea comercial. A la part interior hi ha l'àrea tècnica, la cadena de muntatge i acoblament dels equips, l'àrea de control de qualitat i una zona logística des d'on s'abasteixen els diferents mercats. A la planta superior hi ha les aules de formació teòrica i pràctica per als tècnics de CashDro.

Durant la visita a les noves instal·lacions, Joan Reñé va referir que aquesta iniciativa empresarial nova “és un projecte privat, però també de territori”, i va manifestar la seva satisfacció per l'aposta tecnològica que representa. “Més enllà dels nostres potents sectors primaris, és un orgull veure que empreses com ICG i persones com Andreu Pi tenen la capacitat de ser capdavanteres en l'àmbit tecnològic i convertir les comarques lleidatanes en ambaixadores al món”, va destacar. “Des de Lleida es pot apostar amb plenes garanties per l'àmbit tecnològic.”

Reñé va estar acompanyat pel president d'ICG i de CashDro, Andreu Pi, i per l'alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre.

Andreu Pi va explicar que la construcció de la nova nau respon a la necessitat de creixement de cara al futur, ja que preveuen que enguany l'empresa dobli la fabricació d'unitats de CashDro pels diferents mercats. Andreu Pi assegura: “Volem seguir creixent des de les Terres de Lleida, com ho hem fet durant tots aquest anys, potenciant la marca Torrefarrera i la marca Lleida a nivell internacional.” Així mateix, va aprofitar per anunciar el proper llançament al mercat del model que vol donar resposta a benzineres i establiments de grans volums d'efectiu.

LA FRASE

Des de Lleida es pot apostar amb plenes garanties per l'àmbit tecnològic
Joan Reñé
President de la diputació
Volem créixer potenciant la marca Torrefarrera i la marca Lleida a nivell internacional
Andreu Pi
president d'icg


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia