Economia

La Vall d'en Bas i les Preses són destí de Natura i Muntanya

El conseller Baiget lliura acreditacions a 26 establiments

Destaca la feina conjunta de sector públic i privat

La Vall d'en Bas i les Preses s'han convertit oficialment en la cinquena destinació de Natura i Muntanya en Família de Catalunya. És un certificat de qualitat que tenen aquests dos municipis garrotxins i vint-i-sis establiments de la zona que acrediten, en el cas dels primers, com a mínim un recurs natural, i, en el cas dels segons, una oferta amb mesures específiques per a infants i una oferta lúdica per a aquest segment d'edat.

El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, va ser ahir a Can Trona per presidir el lliurament dels certificats que acrediten els serveis públics i els establiments privats que han aconseguit aquest distintiu. En concret, són dotze allotjaments turístics, vuit restaurants i cinc empreses d'activitats culturals, d'oci i lleure i una oficina de turisme.

Baiget va remarcar que un gruix important dels més de 18 milions de turistes que visiten Catalunya durant l'any és turisme familiar i va fer una crida a potenciar el turisme interior. El conseller va agrair l'esforç que havien fet els establiments i els ajuntaments participants per acreditar-se. Ell mateix va coincidir amb els alcaldes de la Vall d'en Bas, Lluís Amat, i les Preses, Pere Vila, a destacar la feina que havien fet conjuntament i la implicació que hi ha hagut entre el sector públic i el privat.

Lluís Amat va agrair la complicitat del sector privat, especialment, de l'associació de comerç i turisme del seu municipi. Pere Vila hi va afegir que la suma d'esforços és una bona fórmula per fer país. Catalunya disposa de 23 destinacions certificades com a Turisme Familiar, 19 amb segell de Platja en Família i 5 amb el de Natura i Muntanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia