Economia

Una marxa entre vinyes inaugura el Vívid

Hi van participar unes 150 persones i es va celebrar ahir a Capmany

La primera Marxa Popular Entre Vinyes de Capmany va inaugurar ahir la quarta edició del Vívid, el mes de les experiències a la Ruta del Vi DO Empordà que, durant l'abril, ofereix una cinquantena de propostes enoturístiques úniques a la Costa Brava. Unes 150 persones van participar en la inauguració i van caminar els cinc quilòmetres de recorregut sota una lleugera pluja i enmig d'un paisatge primaveral.

Després de la marxa, els participants van gaudir d'un esmorzar popular que els va permetre degustat les butinatxes, unes noves botifarres creades per a l'ocasió elaborades amb garnatxa, i van tastar els vins d'una desena de cellers participants en la I Fira de Vins de la Ruta del Vi DO Empordà.

La inauguració d'aquesta edició del Vívid es complementa, avui, amb la celebració de l'#InstaVívid. La trobada d'instagramers té lloc al celler Brugarol de Palamós, obra de l'estudi d'arquitectes RCR d'Olot, que acaben d'obtenir el Premi Pritzker, considerat el Nobel de l'arquitectura. Les places per a aquesta activitat estan exhaurides des de fa dies.

A partir d'aquest cap de setmana, la Costa Brava es convertirà en l'epicentre de l'enoturisme a Catalunya durant tot un mes. En total, s'ofereixen 1.500 places de propostes enoturístiques úniques que es desenvoluparan per zones i per setmanes per tal de facilitar l'accés dels visitants a les activitats així com possibilitar i promoure que els participants puguin participar en més d'una experiència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.