La conselleria d'Economia concedeix a l'Olleria un taller d'ocupació

Unes 27 persones aturades seran contractades i es formaran en tres especialitats

Un total de 27 treballadors aturats de la ciutat seran contractats aquest mes de desembre, i durant tot un any, per a participar al Taller d'Ocupació «Vila de l'Olleria», a través del qual es podran formar en les especialitats d'Assistent d'Ajuda a Domicili, Cuiners i Instal·ladors de Sistemes d'Energia Solar Tèrmica.

A més d'aquestos 27 alumnes treballadors, la conselleria d'Economia requerirà a 6 tècnics com a professors dels citats Tallers d'Ocupació per al Reciclatge Professional.

La notificació oficial de la concessió d'este projecte per part de la Generalitat va aplegar aquesta mateixa setmana i des d'aleshores l'Ajuntament de l'Olleria ha posat en marxa tots els dispositius (sistema públic de megafonia, web, ràdio local...) perquè la població aturada es puga assabentar de la iniciativa.

Tot i això l'ajuntament només pot informar i orientar a les persones interessades, ja que la gestió i selecció dels alumnes treballadors la realitzarà el Servef. Com a requisit per a poder optar a una de les 27 places, cal estar inscrit i tindre més de 25 anys.

La notícia de la concessió d'este Taller d'Ocupació ha estat traslladada als mitjans de comunicació este migdia, de la mà de la regidora de Patrimoni, Àgueda Micó i de l'alcalde de la ciutat, Julià Engo. Micó ha ressaltat la satisfacció de l'actual corporació per l'atorgament d'este projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.