Economia

Mont-roig obre un espai de treball compartit

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp, per mitjà de la regidoria d'Impuls Econòmic i Ocupació, ha posat en funcionament L'Espai, un centre de treball compartit basat en el concepte del cotreball. Es tracta d'un projecte que permet a professionals de diferents sectors compartir un mateix espai físic i virtual per portar a terme la seva feina.

Per donar a conèixer aquest nou servei dies enrere va tenir lloc una de portes obertes que va incloure una xerrada gratuïta sobre atenció plena (mindfulness), una eina que permet treballar l'atenció i la consciència mitjançant exercicis.

L'oficina, segons fonts municipals, és oberta a tothom i té per objectiu donar facilitats a emprenedors i empresaris del municipi i de l'entorn per tal que puguin desenvolupar els seus projectes. El lloc de cotreball és molt a prop de les oficines municipals de Miami Platja, concretament en el número 32 de l'avinguda de Màlaga. En aquest espai també es faran cursos, sessions formatives, presentacions i reunions. Disposa de connexió a internet, ordinadors comunitaris, cuina office, impressora, fotocopiadora, escàner i sala de reunions, entre d'altres.

El preu de lloguer és de 50 euros mensuals, 30 a mitja jornada i 10 euros per una sola jornada. Els inscrits tindran un mes gratuït d'estada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.