Economia

Esperen 500 inscrits a la Trobada del Pirineu

La 28a Trobada Empresarial al Pirineu, que tindrà lloc els dies 15 i 16 de juny a la Seu d'Urgell, espera superar l'assistència d'anys anteriors i assolir els 600 inscrits. Amb el títol Estratègies per a un marc canviant, aspectes vinculats a la geopolítica, l'economia d'impacte, la tecnologia i la intel·ligència artificial seran presents en aquesta edició. I és que, malgrat la millora del panorama econòmic, els empresaris veuen com la seva activitat es troba sotmesa a la influència de les problemàtiques polítiques internes dels països i de fenòmens d'abast global, com ara l'ajustament pendent de l'economia de la Xina.

La trobada començarà amb la conferència Com prendre decisions en un marc canviant, a càrrec del director general de l'IESE, Franz Heukamp. La seguirà la taula rodona Experiències empresarials d'èxit amb clau lleidatana, amb la participació del president de Llet Ato, Jaume Pont; l'administradora general d'Altinco Agro, Montserrat Rossell, i Jaume Saltó, fundador i CE del Grup Saltó Intelligent Technology. També hi haurà la taula rodona Europa versus Estats Units: encara som socis?, amb la participació del president del think-tank Center for European Policy Studies (CEPS), Joaquín Almunia, i Juan Verde, codirector de la campanya per a la reelecció de Barack Obama.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.