Economia

Neix a Girona l'espai de lleure i oci La Muss

Hi haurà setanta marques de moda i decoració, art i música en directe

L'espai de lleure i oci La Muss Market durà a terme de divendres a diumenge a les terrasses de l'Hotel AC Palau Bellavista la seva primera edició amb espais de gastronomia, art, tendències i música en directe. A més, durant els tres dies hi haurà més de setanta marques locals, catalanes i estatals de moda i decoració i deu foodtrucks. També hi haurà sis actuacions musicals i quatre espectacles.

El nou concepte comercial d'aparador La Muss Market serà d'entrada lliure i es preveu l'assistència de més de 10.000 persones. Per tal de facilitar l'accés a La Muss, hi haurà un minibus durant els tres dies de l'esdeveniment, que la gent podrà agafar a la plaça Catalunya. Serà gratuït i estarà actiu durant l'horari de La MussMarket: divendres obrirà a les 13.30 i dissabte i diumenge, a les 11 del matí.

La fundadora del projecte, Ana Picazo, va explicar ahir que “es tracta del mercat més gran d'aquestes característiques que s'ha fet mai a la ciutat de Girona”. “Amb La Muss volem aportar un espai heterogeni de fusió de gastronomia, tendències, art i música en directe”, hi afegeix.

Aquest espai de lleure i oci es vol estendre a tota la demarcació gironina i volen fer-ne diverses edicions durant l'any. La següent serà el mes de juliol a Cadaqués.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia