Economia

Expocasió comença avui amb 250 vehicles

Se celebra fins diumenge i s'espera l'assistència d'unes 3.000 persones

La novena edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió, Expocasió Girona 2017, comença avui amb 7 expositors, 20 marques i uns 250 vehicles en exposició. La fira, que es podrà visitar fins diumenge, es farà a l'avinguda de Vilablareix de Fornells de la Selva. S'espera l'assistència d'unes 3.000 persones i hi ha una previsió de vendes de 120 vehicles.

Expocasió Girona vol satisfer la demanda de vehicles seminous de qualitat presentant una amplia oferta de vehicles de tots els segments per atraure tots els públics interessats a adquirir vehicles d'ocasió a un preu molt competitiu. Com a novetat, enguany hi haurà un espai food truck dins del recinte.

Segons dades de l'Institut d'Estudis d'Automoció, les vendes de vehicles d'ocasió a Catalunya van créixer un 31,2% gràcies a la bona tendència dels cotxes seminous, un factor decisiu en l'augment de les transferències. Fins al mes de març, les vendes de cotxes seminous van créixer un 66,9%, i van representar un total del 22% del mercat. En el cas dels vehicles amb més de deu anys d'antiguitat, continuen concentrant les vendes, i augmenten un 28,5%. Pel que fa a les vendes de concessionaris i compravendes, van augmentar més d'un 52% respecte a l'any anterior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia