Economia

Primer web per a 54 comerços de Sallent

La Fundació PuntCAT promou les noves tecnologies entre els botiguers

Un total de 54 comerços de Sallent ja tenen el seu primer web gràcies al programa Comerçlocal.cat. La iniciativa és impulsada per la Fundació PuntCAT, en col·laboració amb l'Ajuntament i la Unió de Botiguers i Comerciants (Sallent Comercial). El programa ha tingut molt bona rebuda entre els comerciants, fins al punt que s'ha prorrogat l'acció una setmana més del previst per poder donar resposta a totes les peticions.

Segons l'alcalde, David Saldoni, “les noves tecnologies i internet són eixos vertebradors de la societat del segle XXI i és imprescindible que les integrem. Acollir-nos al programa ha de suposar una gran oportunitat per als petits comerços”. El president de la unió de botiguers, Josep Puig, també ha valorat positivament la campanya: “La presència a internet ha estat una eina que ha permès posicionar i impulsar els comerços locals per tenir més ressò i oportunitats.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia