Economia

Economia

L’impacte dels Jocs, eix de la Nit Empresarial

La dissetena Nit Empresarial, que se celebrarà el 16 de juny al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, se centrarà en els objectius de futur per al 2018 gràcies als Jocs Mediterranis. Sota el lema 2018, tret de sortida, la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (Cepta) i l’Ajuntament de Tarragona presentaran horitzons que s’obren per a les empreses de la demarcació amb vista a l’any vinent.

Després de la tradicional entrega de guardons i reconeixements a empreses que van destacar el 2016, es presentaran les inversions i l’impacte econòmic previst pels Jocs. L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, va recordar que “per cada 12 milions que Tarragona inverteix en equipaments pels Jocs, obté un retorn d’uns 80 milions en inversió”. El batlle també va destacar que a les noves instal·lacions es podran disputar competicions internacionals, que, juntament amb les estades esportives, auguren un bon futur per al turisme esportiu del territori, “que és el que omple hotels i genera activitat econòmica a l’entorn”.

El president de la Cepta, Joan Antoni Belmonte, va posar el consorci industrial del Camp de Valls, l’ampliació de Dow i els creuers del port d’exemples de dinamisme econòmic al territori. El president de Foment del Treball Nacional, Joaquim Gay de Montellà, impartirà la ponència central.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.