Calp obté 850.000 euros de la Generalitat per considerar-se municipi turístic

Durant l'exercici de 2010, aquesta localitat de la comarca de la Marina rebrà una ajuda econòmica de 850.000 euros degut a la seua condició de municipi turístic, gràcies a un conveni subscrit amb la conselleria de Turisme de la Generalitat Valenciana.

Aquesta localitat fou declarada d'aquesta manera durant el mes de maig de l'any 2000 i l'ajuntament de la vila va sol·licitar el juny passat la subscripció d'un conveni amb l'Agència Valenciana de Turisme per tal de poder compensar l'esforç financer addicional que s'hi realitza per a prestar serveis turístics de qualitat i atendre la demanda dels visitants i turistes del terme municipal.

El conveni fixa la quantia esmentada i l'adreça cap a la prestació de serveis propis d'una localitat turística. Despesa relacionada amb les oficines d'informació turística, la conservació de recursos de tipus ecològic i mediambientals, el manteniment i la conservació de conjunts històrics i artístics, el reforç de la policia local i les actuacions extraordinàries en matèria de neteja viària i de mobiliari urbà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.