Economia

Tradeinn preveu tancar el 2017 amb 100 milions

L’empresa situada a Celrà ha arribat als deu milions de comandes realitzades

Tradeinn, el gegant gironí de venda en línia de material esportiu, preveu tancar aquest any amb una facturació superior als 100 milions d’euros, 25 més que el 2016. Quan falten quatre mesos per acabar aquest exercici, ja ha arribat a la xifra de 75 milions d’euros i l’empresa –fundada a Celrà, l’any 2008– manté un fort creixement des dels seus inicis, amb increments anuals de la facturació superiors al 30%, el 40% i fins i tot el 60%.

El grup també ha superat els deu milions de comandes realitzades i per celebrar-ho llançarà una campanya, conjuntament amb PayPal, l’empresa líder de pagament en línia, en què es faran descomptes del 15% en les comandes efectuades si el pagament es fa a través de la companyia nord-americana. Tradeinn funciona amb tretze botigues en línia, cada una especialitzada en diferents esports, gestiona de mitjana més de cinc mil comandes diàries i serveix més de dos milions i mig de clients escampats per tot el món.

El grup té els seus portals en línia traduïts a divuit idiomes, i s’hi poden trobar prop d’un milió d’articles a la venda. També té una botiga física a Celrà, amb una àrea comercial de 100 m² i un magatzem de 15.000 m²,a més de la botiga de The North Face a Girona.

La societat liderada per David Martín és un dels principals grups del món de venda en línia de material esportiu i va ser el primer grup a especialitzar-s’hi. Tradeinn té l’origen en la botiga de submarinisme Scubastore, fundada el 1998.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.