Economia

Economia

Seguiment massiu del primer dia de vaga a Le Porc Gourmet

L’escorxador va allargar el torn de tarda de matança fins a la matinada

Els treballadors de l’escorxador Le Porc Gourmet, de Santa Eugènia de Berga, van secundar de forma massiva durant la jornada d’ahir la vaga convocada per reclamar una negociació dels drets i de les millores laborals i salarials dels empleats. Segons el comitè de vaga, el seguiment va ser del 100%, tot i que l’empresa dimarts a la tarda va avançar l’entrada de camions de porcs –segons els treballadors, se’n van matar cap a 8.000, el doble de l’habitual– i va allargar el torn de tarda de la secció de matança, de manera que els treballadors que havien de sortir a les dotze de la nit no ho van poder fer fins a quarts de cinc de la matinada, fent una jornada d’onze hores.

L’empresa, que ahir va penjar un cartell per anunciar que era dia festiu, aquesta setmana no es va presentar a la reunió convocada a Barcelona amb la Generalitat i el comitè de vaga. D’aquí a quinze dies n’hi ha una altra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia