Economia

El xef llançanenc Paco Pérez obre nou restaurant a Manchester

El xef Paco Pérez, que té l’epicentre del seu univers creatiu al Miramar de Llançà –dues estrelles–, obrirà al juny nou restaurant al centre de Manchester, al Regne Unit. L’establiment es dirà Tast i vol ser un homenatge a la cuina catalana, amb un espai per a 120 comensals en tres plantes. A més de servir entrants i plats principals tradicionals de Catalunya, el menú Tast oferirà “sabors”: porcions petites i mossos per assaborir i compartir. Al xef català l’acompanyen en aquest projecte Pep Guardiola, Txiki Begiristain i Ferran Soriano, que figuren entre els inversors del restaurant i que s’han associat amb el grup Fazenda.

En paral·lel a Llançà, Pérez també porta novetats amb l’estrena de la nova temporada del Miramar: incorpora un maridatge opcional amb deu vins del món seleccionats pel sommelier Toni Gata, un menú de degustació 2018 compost per “26 mossos”, i dos nous menús de degustació reduïts. A Llançà també reobren les cinc habitacions de la planta superior, les suites estrenades fa dos anys. Després del descans hivernal el xef català reobre també el restaurant Terra i el Sea Club a l’hotel Alàbriga de s’Agaró.

Paco Pérez suma avui cinc estrelles Michelin. El Miramar (l’hostal familiar que regenta, juntament amb la seva dona, Montse Serra, s’ha convertit en una icona de la cuina d’avantguarda) en té dues. A l’hotel Arts de Barcelona, l’Enoteca és el petit Miramar, amb dues estrelles Michelin, una filosofia que també ha exportat a Berlín, amb el restaurant Cinco, que disposa d’una estrella. A aquesta oferta s’hi han de sumar tres projectes casual: Leggs, La Royale i Bao Bar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia