L'Ajuntament d'Agullent aprova un pressupost municipal d'1.808.780 euros

El pressupost municipal va ser presentat la setmana passada al Consell de Participació Ciutadana, integrat per representants de les principals entitats associatives locals, així com per delegats del grups polítics presents al plenari. Davant aquest òrgan consultiu, a banda de la presentació dels pressupostos també es va donar compte per l'alcaldia dels diversos projectes que s'executaran durant aquest 2010 com ara la reurbanització i il·luminació de l'accés al nucli urbà des d'Albaida, la nova estació de la línea de tren Xàtiva-Alcoi i el nou accés a aquesta des de l'Avinguda de la Diputació, o el nou edifici municipal al Carrer Sant Josep.

La bona salut de les arques municipals, permetrà al 2010 executar, entre moltes altres actuacions, la millora al pati de l'Escola Infantil, on està prevista la instal·lació de paviment tou, i la línea elèctrica des de la Plaça de les Eres fins el passeig Sant Vicent, per tal de garantir el subministrament elèctric a la Sala Polivalent, i que tindrà un cost de 28.200€.

Per altra banda també permetrà dur a terme la remodelació urbanística de la Plaça de les Eres, amb una inversió prevista de 35.000€, sent aquesta una altra de les iniciatives assumides al 100% amb fons municipals.

La política social i cultural torna a tindre un pes important en el global dels comptes municipals. Al 2010 es consolida el servei d'assistència domiciliària municipal a majors i malats durant tot l'any, es continua donant suport al projecte «Trevol», s'amplien els fons de la biblioteca per valor de 5.500€, s'assegura una programació cultural diversa i permanent, així com l'aportació econòmica municipal a l'Agrupació Musical d'Agullent. A més es prosseguirà amb els programes específics per a la infantesa, la joventut i la tercera edat.

També es mantindrà la xifra de 18.000 per a becar als estudiants agullentins en l'adquisició de llibres de text. Al 2010 la beca s'eixampla als usuaris de l'Escola Infantil, que tindran una ajuda per a sufragar el material didàctic que s'utilitza a classe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.