El govern no comprarà les naus industrials de Lear

El delegat del govern a les Terres de l'Ebre, el republicà Lluís Salvadó, va deixar clar ahir que la Generalitat no comprarà les naus industrials de la multinacional Lear amb el fons d'industrialització, que és de 10 milions d'euros (les naus estan valorades entre 1,5 i 2 milions d'euros). «No entra dins les prioritats del govern, tot i que com altres projectes ha estat valorat com una alternativa més. Però, en definitiva, els 10 milions és una xifra limitada que ens obliga a prioritzar aquells projectes més madurs i que tenen un major retorn en el curt termini», va dir Salvadó, després que els sindicats critiquessen fa un parell de setmanes aquesta alternativa i que en la reunió de dimecres de la comissió d'industrialització de les Terres de l'Ebre, els empresaris s'oposessen també a aquesta compra.

Pel que fa a les actuacions que es finançaran amb el fons d'industrialització, Salvadó destaca que es tracta d'actuacions encaminades a posar en valor el sòl industrial existent i a impulsar iniciatives tecnològiques i de creació d'empreses. La comissió d'industrialització es tornarà a reunir el 26 de març, una trobada que serà presidida pel conseller d'Innovació, Josep Huguet, i en què es concretaran els projectes que s'impulsaran per dinamitzar l'economia ebrenca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.