L'agència municipal de lloguer de Torrent ha tramitat més de 7.000 consultes

Ara fa dos anys que va estar obert aquest servei municipal i les fonts del gabinet de premsa de l'Ajuntament d'aquesta localitat de l'Horta asseguren, que ocupa els primers llocs de la llista de viles que tenen instaurat aquest mateix servei.

Les fonts municipals informen que entre gener i febrer d'enguany, l'esmentada agència ha atès 700 persones que han rebut informació jurídica, la qual cosa fa se sumen més de 7.000 ciutadans els que han realitzat consultes.

Des de la seua creació, l'Agència ha apostat per constituir-se en una ferramenta per als habitants de la localitat i ha procurat posar mesures davant la crisi del sector, mitjançant la formalització de 230 contractes de lloguer.

Per poder desenvolupar aquesta tasca, ha rebut una subvenció de la Generalitat Valenciana de 45.000 euros, quantitat aquesta concedida segons el volum de contractes signats.

Entre els avantatges que s'hi troben llogaters i llogadors, es troba la seguretat que s'hi dóna als uns i als altres a l'hora de signar els contractes.

A com ens surt cada contracte?

PERE ROSSELL

Hi ha que veure com, quan als polítics els hi dona per unflar el baló, la força que fan en remetre informació que ratlla la poca rigorositat supera qualsevol mesura. Des de fa dos anys que funciona aquesta agència immobiliària, però ha estat incapaç fer que a la municipalitat li acabaren la finca en que s'havien de posar un bon grapat de parelles joves a viure, com a fruït d'haver-los tocat un habitatge al sorteig d'ara fa uns anys. Però es troben ben contents (els administradors) perquè han fet 230 contractes i han rebut 45.000 euros. Ja ho poden estar ja. A com ens ha sortit a tots els ciutadans la signatura d'aquestos 230 contractes? No cal que facen la divisió: a 195,65 euros cada contracte. No els sembla massa? Doncs sí. Si que ens ho sembla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.