Tècnics de l'Ajuntament de Gandia coordinen a Roma accions internacionals

El projecte Let's Adapt, que coordina l'Ajuntament de Gandia, involucra les àrees d'Ocupació i Noves tecnologies per cercar sistemes de treball on-line amb especialistes d'altres 6 països

Tècnics de l'Ajuntament de Gandia, del Centre de Serveis Integrals i d'Ocupació, participen en les reunions internacionals del projecte Let's Adapt que se celebren a Roma.

Aquest projecte, que està coordinat per l'Ajuntament de Gandia dins el marc europeu Leonardo, recerca accions d'innovació que possibiliten la interacció entre els demandants de treballs en l'oferta de Formació Professional i les necessitats de les PYMES.

Gandia aporta al conjunt de les propostes, a debatre entre els socis del projecte, les dades sobre el perfil del programa «Adaptem» on juga un paper destacat la formació dels tècnics que han de desenvolupar les accions.

De l'encontre eixirà les línies de treball per a l'elaboració de material per a la formació on-line i es presentarà el programa definitiu que clourà el projecte internacional el proper mes de setembre.

La cloenda es celebrarà a Gandia i donaran a conèixer els treballs dels 3 projectes ja finalitzats, a més de presentar el balanç del Let's Adapt en el que participen Espanya, Romania, França, Letònia, Alemanya, Itàlia i Portugal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.