Economia

economia

Els nou cellers de Corpinnat abandonen la DO Cava

Els nou cellers que integren la marca col·lectiva de la Unió Europea Corpinnat —Gramona, Recaredo, Llopart, Torelló, Sabaté Coca, Nadal, Mas Candí, Huguet-Can Feixes i Júlia Bernet— van presentar ahir la baixa al Consell Regulador de la DO Cava. Els cellers van prendre aquesta decisió després de mesos de negociació per intentar que la marca Corpinnat pogués conviure a l’etiqueta dels seus caves. Segons els copresidents de l’associació de viticultors Corpinnat, se’n van amb la mà oberta i amb la voluntat de continuar treballant en benefici del sector.

Segons van fer públic en un comunicat, els cellers de Corpinnat trauran les primeres ampolles amb la marca col·lectiva a la primavera. Aquests cellers es van integrar en la marca Corpinnat amb la voluntat de prestigiar el vi escumós de qualitat elaborat a la zona amb més tradició d’elaboració d’escumosos del Penedès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia